Saturday, January 1, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway

GA kali ni from IR..
sape tak kenal dia..
baru berapa bulan blogging...dah ramai kenal..
sebabnya entry dia semua menarik untuk dikongsi bersama..
ni bukan ayat bodek-bodek ek..haha


GA IR ni macam GA biasa..ada syarat-syarat..
lets cekedautt..

1. Mesti jadi follower IR
* dah lama follow beliau dah pun
[ DONE ! ]

2. Buat satu entry bertajuk " Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway " dan link kan ke entry GA beliau..
[ DONE ! ]

3. Letak banner dekat entry dan sidebar [ link kan sekali ke entry GA ni ]
[ DONE ! ]

4. Tag 4 orang rakan dekat entry terbaru mereka yang korang tag tuh.
[ DONE ! ]

5. Tinggalkan URL entry GA korang dekat entry GA beliau.
[ DONE ! ]

untuk hadih pulak..
dah terang-terang Pendrive Giveaway kan..
opkos la hadiahnya pendrive..
4GB lagik...

sesuai sangat la kat aku yang tengah miskin pendrive...
sejak pendrive spongebob aku hilang dekat lab kolej dulu..
aku tak beli2 lagi pendrive baru...
huhu..sadiss...

joyah nak tag :

1 comment: