Sunday, January 2, 2011

Contest Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati

bangun pagi..gosok gigi..cuci muka..sarapan pagi..
haha...
then start my hobby which is blogging...
tengok dekat shoutmix..
zaza zeke bagi tag suruh join contest...

this time contest ni dianjurkan oleh si cantik manis [ tak taw nama die la pulokk ]
this contest is called...

CONTEST SAAT PERTAMA BERSAMA SI CINTA HATI



eceh ! ni yang rasa nak flash back 2 tahun lepas ni..hold on typing for this contest kejap la..nak text with my munchet sat..nak menggediks dok flash back 2 tahun lepas punye memories..miahahaha...gedik tak hengattt...

.
.
.
.

sambung balik...haha..actually masa first time dok keluar dating2 bagai ni..tak de amik pic sangat pong..kalau ada pon..aku amik pic kaw,kaw amek pic aku..pic berdua langsung nan adoo..kunun shy shy cat lagi la nak take pic together kan..start mula merenyam amek pic berdua pon after 2 months couple..haha..so kira accept tak ek...redha..haha..

okey..dah-dah..sebelum den menggedik dok cerita semua kisah flash back 2 tahun lepas..apa kata berbalik semula pada contest ni..as usual..ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi..let's cekedautt :

1. Wajib jadi follower wawa comel [ eh..dah taw dah nama penganjur contest ni..haha ]
[ DONE ! ]

2. Wajib letakkan tajuk entry " Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati ".
[ DONE ! ]

3. Letakkan banner di sidebar dan linkkan ke entry contest ni.
[ DONE ! ]

4. Sertakan link entry korang kat entry contest ni.
[ DONE ! ]

5. Wajib gambar anda sendiri bersama si cinta hati.
[ DONE ! ]

6. Tag 3 orang rakan.
[ DONE ! ]

7. Tuliskan pada caption :
[ DONE ! ]


1. berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati? [sertakan tarikh mula bersama jika ingat]
encik cinta hati mula melamar [ tak menahan kaw melamar ] pada 15 Jun 2008 jam 4.11am..
sampai ke tarikh entry ni ditaip..
kami sudah bergatal-gatalan selama 2 tahun 6 bulan 2 minggu 4 hari

2. ceritakan saat pertama [gambar] anda bersama encik chenta hati. [first time keluar dating,pergi makan...]
actually pic yang disertakan ni bukan kali pertama dating ngan encik cinta hati a.k.a budak bunchet..time ni dah 2 months couple dengan beliau..
first time kami date dekat MK Restaurant..yang tak senonohnya perangai masing-masing ponteng kelas sebab pergi date..haha..eh..bukan la..actually time date tuh ingat nak lunch sama-sama jek sementara tunggu gap yang panjang for the next class..jalan kaki la pergi mall yang dekat ngan kolej nun..ntah bagaimana la pulak kan..tengah enak santap mee hoon tomyam bersama..hujan turun dengan lebat yang amat..so kami terperangkap la dekat mall tersebut..tak dapek la kami nak pulang ke kolej semula untuk ke kelas..haha..alasan ni kalau bagi kat lecturer mau kena dapat surat cinta dari kolej..miahaha

3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati. [contoh: I heart you sampai mati la.]
eh eh..nothing else i can say..i love you more than you love me <3

dan dengan ini den bagi la pic berikut untuk contest ni..



dua pic ni di capture selang sehari je..ghope time ni lain gile ngan ghope sekarang..haha..tengok pic ni pown masih terserlah lagi malu-malu kucin tuh..haha..

eishh..contest ni dan2 terus buat aku nak flash back dengan budak bunchet about 2 years ago..nak sambung flash back la..buhbyee..

dengan ini saya tag :

cik yaya
jannah
nica

tarikh tutup 15 januari 2011



hope i'm the lucky one !
^_^

2 comments:

  1. thanks sebab sudi join contest wawa yea. :) :) :) .
    nanti kamoo check nama dan link dalam senarai peserta yea.
    if ada sebarang masalah,please inform wawa segera.wiii~

    ReplyDelete