Saturday, January 1, 2011

Candid Itu Cunn Laa


daku telah di'tag' oleh ain harun untuk join this contest
^_^

contest ni dianjurkan oleh DILLA ADILLA..
contest ape?? sabau la..nak habaq mai la ni...

CONTEST " CANDID ITU CUN LAA "



candid ek? adui la..sejujurnya pic-pic candid aku sumenya terburuk dari ladang..haha..
tapi takpe..untuk memeriahkan lagi contest ni serta support tuan punya contest ni..daku join jugak dengan rela hati..hehe

sebelum tu..meh usha-usha syarat-syarat penyertaan :


1. terbuka pada semua blogger xkira lelaki or perempuan
* daku perempuan
[ DONE ! ]

2. copy the picture above and buat satu entry pasal contest nie dgn tajuk "candid itu cun laa..!" dan jgn lupa link kn ke entry ini ukei..?
[ DONE ! ]

3. tak payah jadi follower pown xpew... paksaan tiada kt sini.. haha
* nak follow jugak..t senang nak taw sape menang..haha
[ DONE ! ]

4. jgn lupa leave ur url contest in my comment form...
[ DONE ! ]

5. tag 3 orang rakan blogger anda @ lebih n ajak dorang join contest nie same2 ok....
[ DONE ! ]

6. put a caption kt gambar candid korang 2 yew... sikit pown xpew, bnyk pown xpew...
[ DONE ! ]

tarikh tutup : 10th January 2011

dengan ini daku mempertaruhkan pic berikut :


haha..buat masa ni..ini la pic candid terbaik yang ada dalam simpanan daku..muka sume macam haremm..haha..tapi siyes pic ni meninggalkan macam2 kenangan..dari pic ni..daku boleh rasa kegembiraan dan keseronokan bersama mereka..rinduu sangat dengan mereka ni..huhu

okey..sudah2..tujuan utama nak menang contest..haha..hope pic ni buat tuan punye contest tertarik..haha..

dengan ini,daku nak tag :


2 comments: