Friday, December 24, 2010

Gojesh In Orange Contest


contest kali ni daku curik dari blog milik si penganjur contest sendirik..
haha...
tak kire ! nak join jugak walau takde sape nak tag aku suro join..
[ tak malu betol kaw joyahhh... ]

terasa rajin nak join contest sebab ada kelapangan..
esok tak kije..maw deting pulak tuh...hahahaha...

meh cekedaut contest ape yang aku tak taw malu join ni :

GOJESH IN ORANGE CONTEST


tengok title contest ni automatik teringat kat satu sweet pic [ bagi aku la..bagi korang..ade aku kesah?? haha ] with budak munchet..
gambar yang mana? cekedaut nanti ye..
^_^

meh2 usha syarat-syarat penyertaan :

1. mestilah seorg blogger..menjadi follower kpd saya..dan juga follower en boyfren..en boyfren termasok skali krn die yg menguruskn hal2 berkaitan penghantaran hadiah nnt..so sape2 yg nk join..folow saya dan juga folow en adam hafis kt link ni..http://adamhafis.blogspot.com/
[ DONE ! ]
* alololo..baik hati en.boifie kamu ye nak tulun2 anta adiah..hehe

2. tulis satu entry berkaitan dgn contest ini..jgn lupa amik banner di atas dan letakkn di dlm entry tersebut dan juga sidebar blog anda beserta link contest ini.
[ DONE ! ]

3.
korg mesti la menghantar gambar kepunyaan SENDIRI yg memakai BAJUbertemakan kaler OREN..xkesah la oren pekat ke..oren caer ke..oren muda tua asalkn BAJU oren..bkn peach,coklat or laen2..klu korg pkai baju kurung or dress makesure kaler yg paling menyerlah adalah kaler oren ye kwn2..
then bg a brief description tentang gambar yg d hantar..bgtau jgk ape KALER KESUKAAN korg tau..
[ DONE ! ]
* cekedaut daku membebel di bawah nanti ye..

4. maksimum gambar yg boleh korg antar hanya DUA keping gambar sahaja..bg link penyertaan korg dlm commentbox contest ni..
[ DONE ! ]
* satu pic tuh daku letak banyak2 pic..diterima ke tak ek? haha

5. tag contest kpd 6 orang rakan blogger anda.
[ DONE ! ]
* daku ada listkan kat bawah skalik ye..

6. pemenang akan dipilih dan akan di umumkan selepas terikh tutup penyertaan pada 14 january 2011.
* pemenang = aku lah tuh ! haha
[ tak masal.. ]

selesai...
dan dengan tak tau malunye daku mempertaruhkan pic berikut :




" wekkk..perasan jek lebih..ingat leh menang ke?.."
budak munchet berkata..haha


haha..ade sweet macam cik penganjur dengan boifie takk??
miahahaha
:D



hehe..
layak tak pic ni ek?
nampak oren kannn...
ni jek la satu2nya koleksi baju oren daku ngan budak munchet..
kami tak minat oren sebenarnye..haha..[ macam dah tersingkir jek ]
budak munchet suka kaler biru..aku pulak suka kaler merah..
tapi kawen nanti nak pakai baju putih jek [ tak masal lagi ]
hahahha...

budak munchet ada baju oren tuh sebab daku yang paksa beli masa raya lepas..
daku cakap kat die..die nampak ensem pakai baju oren...
dan2 terus kaut baju ni..haha
pasan la lu mamat...

hadiah nye ape ek?
ntah la..daku tak pandang hadiah nye..daku terima dgn ikhlas jek...
[ ayat tak cam poyo lak ]


dengan ini daku tag :




p/s : ingatkan nak wat entry ni guna font kaler oren sokmo..konon2 nak dpt extra marks la..haha...tapi nampak semak la pulak..last2..make it simple yang boleh..huyehhh !!



1 comment:

  1. haha thankss. akan di buat. tp takde kot baju oren. hmm ade ke eh ? ntah tgok la. :D

    ReplyDelete